4. september afholdt Roskilde Sportsfiskerklub sit første klubmesterskab for juniorer.

Junior Klubmester 2010 blev Victor Søgaard, der her får overrakt en præmie doneret af Sorø Lystfiskerforening.


Thorkild Mortensen blev på RSK64’s generalforsamling udnævt til æresmedlem. Thorkild lykønskes her af formand Jørgen Jansson.


Der er mange grunde til, at Thorkild blev æresmedlem – først og fremmest hans store arbejde i foreningens juniorafdeling, hvor han møder op uge efter uge – år efter år. Thorkild fortæller om alt, det er værd at vide om fiskeri og han udviser stor opfindsomhed, når der skal laves grej af genbrugsmaterialer.

En anden side af juniorarbejdet er Thorkilds deltagelse i Roskilde Sportsfiskerklubs Sjov Ferie aktiviteter – samtlige vinter, sommer og efterårsferier siden samarbejdet startede i 2003. Alle nyder godt af hans store hjælpsomhed og engagement i klubbens arbejde. Samtidig er Thorkild en dygtig fisker, en god kammerat og han har altid et godt humør.


En travl tid for formand Jørgen Jansson – udnævne Thorkild Mortensen til æresmedlem, overrække venskabspokalen til Lars Doktor Petersen og deltage i ROLK’s ørredkonkurrence sammen med Thorkild Mortensen, der iøvrigt vandt konkurrencen med en havørred på 64 cm og 2,64 kg. Jørgen jansson blev nr. 2 med en havørred på 53 cm og 1,34 kg.

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.