Fiske 1.


Mit første år på juniorlederkursus var i Vojens efterskole. Du vil blive delt ind i en gruppe, som du skal sove sammen med, og du vil blive sat ind i fiske 1.a eller fiske 1.b. Første år på fiske 1. vil instruktørerne lærer dig nogle fisketips, man vil også få en lille fiske emblem, som man skal huske alle årene. Du vil også kunne komme ud og fiske meget, på kyst, sø, år og P&T. Når du skal i P&T, vil fiske 3’erne fremlægge, hvad de synes er bedst at bruge i P&T. Du kan få meget ud af det, fordi at nogle af  fiske 3’erne måske fremlægger om noget som du kan bruge til din fiske stil. Togturene vil være lange, men det er det hele værd.


Man får nogle gode tips, nye venner og et rigtig hyggeligt ophold der.Fiske 2.


Andet år var i Ålestrups efterskole. Stedet var større end Vojens, og det havde vi brug for, siden der kom lidt flere på kursusset. I Fiske 2. vil du lære at kunne fremlægge, der bliver trods alt lidt mindre fiskeri end fiske 1. I starten skal du finde et emne, som du vil fremlægge om i 2 min. Efter det skal du fremlægge noget mere, om et andet emne. Fremlæggelse skal kunne varer 5 min. Du fremlægger foran din klasse i klasselokalet, og det er de venner, som du var sammen med på fiske 1.


Man vil få mange gode tips, om hvordan du skal fremlægge det, og ikke blive nervøs. Det vil også hjælpe dig i skolen, de tips du får fra kursusset.Fiske 3.


Tredje år var også på Ålestrup efterskole. På det her år, vil du få tilsendt et brev, om hvad du skal kunne fremlægge om, inden du kommer til efterskolen. Så man skal forbedrede sig hjemme, men man får også noget tid deroppe om det. Fremlæggelsen foregår på fiskestedet, så der er en del muligheder for at kunne bruge de redskaber, som allerede er ved vandet. Man har også mindre fiskeri på 3. år. Efter fremlæggelsen, skal man selv finde et emne, og det er efter eget valg, som man skal forbedrede til at fremlægge til fiske 1’erne. Man kan hele tiden komme til instruktørerne, hvis man har brug for hjælp. Fremlæggelse skal varer 10 min. Man kommer ud på kyst, hvor du skal fremlægge det man har forbedret hjemme, og P&T for at fremlægge for fiske 1’erne. Man vil også få nogle fremlæggelser om Danmarks fiskeforening, hvor en mand vil komme ud og fortælle noget om Danmarks fiske farvande.


Det er hyggeligt, og man vil få meget mere ud af det i det her år. Selvom man ikke kommer ud og fisker så meget, så er det stadig hyggeligt på skolen.


Der er aktiviteter om aftenen med, ” grej fremstilling.” Der kan man støbe blink, hvis man har lyst til noget nyt, som man selv har lavet, eller man kan binde flue, hvis man er mere til flue fiskeri. Man kan dog også bare slappe af, for der er også mulighed for at spille pool, bordfodbold, surfe på nettet eller tage op i sin fællesstue og se noget tv. Alt det her er på også på kursusset.Victor Søgaard 
Roskilde Sportsfisker Klub, Vestergade 17, 4000 Roskilde

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Tælleren er fra 07.03.2017   

Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter