Roskilde Sportsfiskerklub har juniorer i alderen 8-18 år


I juniorafdelingen foregår mange spændende ting.


Aktiviteterne foregår i klublokalerne i Det Kommunale Foreningshus, Vestergade 17, Roskilde. Herfra udgår også juniorernes fisketure – ofte ledsaget af forældre eller bedsteforældre. Vi tager af sted i samlet flok i de biler, der er til rådighed.


Om sommeren tager vi sammen med de voksne ledere på fisketure i omegnen. Nogle gange foregår det ved klubbens egne fiskepladser og andre gange fisker vi fra kysten i Roskilde Fjord. Sommetider arrangeres havture på Øresund.


Fra efterårsferien mødes vi en gang om ugen i klubbens mødelokaler, hvor vi fremstiller og vedligeholder grej, støber pirke, laver gennemløbsblink, woblere og binder fluer. I flere omgange har juniorerne lavet en personlig fiskekniv med læderskede eller flotte fangstnet.


Der arbejdes meget med genbrugsmaterialer, hvor f.eks. cykelskærme kan blive til dørger eller spinnerblade, kasserede tørrestativer genopstår som vandrestave eller kapsler danner krop i fantasifulde spinnere.


Vi ser film om fiskenes levevis og lærer om fiskenes mindstemål og fredningstider.


Juniorer, der er fyldt 14 år, har mulighed for at komme på Danmarks Sportsfiskerforbunds juniorlederkurser.


I 2010 afholdt Roskilde Sportsfiskerklub for første gang junior klubmesterskab. Dette var en god tradition indtil 2016, hvor arrangementet måtte aflyses på grund af manglende tilslutning. Juniorernes klubmesterskab er derfor sat på stand-by indtil videre.

2010 – Victor Søgaard

2013 – Laurits Aagaard van Hauen

2011 – Matias Lambropoulos

2014 – Laurits Aagaard van Hauen

2012 – Tommy Fange-Larsen

2015 – Laurits Aagaard van Hauen

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.