Onsdag den 30. juni deltog 15 juniorer i alderen 7-13 år og 5 voksne i 'Fiskedag ved Hedeland Fiskesø', som var Roskilde Sportsfiskerklubs første Sjov Ferie arrangement denne sommer. Der var udsat ørreder for få dage siden, vejret var stille og solrigt, så alt tegnede til en dejlig fiskedag med gode fangster.


Deltagerne kom fra Kr. Såby, Jyllinge, Allerød, Hedehusene og Roskilde. De fremmødte var nybegyndere og garvede fiskere i blandet flok, så der var god brug for klubbens folk til at montere hjul, binde knuder og sætte agn på.


Alle gik til opgaven med stor energi – kaste ud, spinne ind – kaste ud – spinne ind. De, der fiskede med flåd og orm, kunne tage det lidt mere roligt, for de skulle bare holde øje med, om flåddet dykkede – et tegn på, at der kunne være bid. Engang imellem havde fiskene dog snuppet ormen ud at komme på krogen, men så må man jo blot sætte en ny regnorm på og kaste ud igen. Der skulle også løses op for en del 'fuglereder' og en ung fisker lærte helt bestemt, at tålmodighed er en dyd, når man fisker.


Der blev fisket med flåd og regnorm, spinnere, powerbait og blink. Ørrederne var drillesyge - de sprang lystigt hen over vandet, men de ville ikke bide på. Fangsterne var et par skaller, mange aborrer og en enkelt gedde. Alle fisk blev sat ud igen, da de var for små. Selv om der ikke blev fanget ørreder, syntes alle, at de havde haft en dejlig dag og Roskilde Sportsfiskerklub håber at se dem igen en anden gang.


Inger Gottlieb

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Tælleren er fra 07.03.2017   

Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter