Klubmesterskab 2009


RSK klubmesterskab 2009 afholdtes den 25. juli kl. 12.30-18 på Øresund fra Helsingør Nordhavn med skipper Lars Pryds på "Nadia".

Med kun 6 tilmeldte deltagere var der rigtig gode pladsforhold på Nadia, der har plads til 24 pers.  Vi var rigelig velforsynede med orm, sildestykker og tobis som madding. Vejret var 16-20 grader med let vind og så en tordenbyge med 2mm vand.

Skipper lagde ud i sundet til midtbøje nord efter makrel; de var der ikke eller også brød de sig ikke om vores ellers fine forfang.

Så prøvede vi med orm ved Kronborg og der var de flade, så nogle måtte op på dækket, hvorefter de blev erklæret for undermålere - ud igen. Skipper flyttede sydpå til et kendt fladfiskeområde og det giver da også en del, især isinger og flest undermålere. Så flytter vi over mod Kobberværket og finder flere flade, men Lars er ihærdig og finder nye pladser mod nord - og bingo - det gav lige 3 torsk på en gang, hvoraf kun 2 var store nok, men det lunede i kurven. Næste stop ved Hellebæk kysten med flere drev, og et af dem gav en flot pighvar på 750gram, og efter sidste drev ringede Lars af - fiskeriet var slut.

Til indvejning var min samlede fangst 10 isinger, 3 rødspætter, 2 torsk, 1 pighvar - i alt 4,9kg. Det rakte til en 2. plads med Palle Mortensen på 1. plads og Steffen Rud på en 3. plads.

Arter, antal fisk foruden kilo tæller med ved point beregning.

 

Kære klubkammerater. I gik glip af en god fisketur ved at blive hjemme. Husk at melde jer til, så vi kan mødes. Uanset om det regner, er der dejligt på sundet.

 

Thorkild Mortensena

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter

Tælleren er fra 07.03.2017