DM for hold 2009 fra Korsør


Den 6. september 2009


Vi var ikke optimister, da vi kom til Korsør tidlig søndag morgen. Det havde stormet de sidste tre dage fra vest, men vinden havde dog lagt sig lidt. Suså Lystfiskerforening havde haft mange problemer med at skaffe de 4 både, der skulle bruges til denne dag. Det viste sig da også, at de skippere der dukkede op ikke var særlig motiverede. Der var kun to både der kunne siges at være lokalkendte, de to andre kom langvejs fra og kendte ikke denne del af Storebælt. Jeg kom på en båd der hed Knasten og den sejlede max 4 knob så det gik meget langsomt med at komme ud til pylonerne midt på broen. Da vi endelig startede med at fiske viste det sig at strømmen løb med 3 knob så det var ikke nemt.

 

Det var kun småtorskene der kunne nå at bide, fladfiskene var ikke hurtige nok. Vores skipper syntes, at vi skulle fiske det samme sted hele dagen og det gjorde vi så.

Det var ikke en succes, der var dog nogle på båden der fik fat i et par isinger og skrubber, men det var småtorskene, der dominerede sammen med enkelte små hvillinger.

 

Dagen fik en ende og i havn viste det sig at Per B. og undertegnede kun havde en fisk til indvejning mens Jørgen Jansson og Thorkild Mortensen havde hhv. 3 og 2 arter. De var afløsere for Steffen Rud og Palle Mortensen og gjorde det godt under disse svære forhold. Det blev den arrangerende klub Suså Lystfiskerforening, der vandt DM mens Cees Vader fra fiskeklubben ”Fred og Humle” vandt den individuelle titel. Han vandt også kredsmesterskabet i april samt Dansk Havfiskerforbunds individuelle DM i august. Han havde seks arter!!!

Vi håber på bedre held til næste år på Øresund, hvis vi kvalificerer os.Palle Frese

                                                                                                                                                                             

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter

Tælleren er fra 07.03.2017