Sjov Ferie fiskedagen foregik onsdag den 2. august kl. 10 - 14 i år ved Lynghøjsøerne. Syv piger og drenge havde sammen med deres voksne taget mod invitationen til en hyggelig fiskedag.

Vi ankom glade og var parat til at hjælpe med grej og fiskeri, men sikken et syn, der mødte os ved madpakkehuset, hvor vi ville have vores base. Et selskab havde aftenen før moret sig med grillpølser, diverse drikkelse og kortspil. Desværre havde de glemt at rydde op efter sig, så vi måtte bruge næsten en halv time på at samle en sæk blandede flasker og dåser og 4 bæreposer med blandet skrald, før vi kunne bruge bænke og borde. Billedet er taget, da vi var næsten færdige.

En efterfølgende henvendelse til Naturstyrelsen og Roskilde Kommune vedr. manglende affaldsbeholdere har givet det svar, at Naturstyrelsen har erfaring for, at folk rydder bedre op, når der ikke sættes affaldsbeholdere op??? Roskilde Kommunes svar lader vente på sig.Arthur kom forbi - han havde allerede fisket og fanget 6 aborrer, der skulle spises til frokost.


Der blev kastet og håbet - og der kom både skaller og aborrer på krogene.

De juniorer, der var interesserede, fik en folder med hjem så de i ro og mag kunne læse om RSK64's junior aktiviteter.

Juniorerne fik hjælp af bl.a. Victor, der også selv fik tid til at fiske; han fik en fin gedde på krogen - men - lige som den var der - så var den der ikke alligevel.  Den smuttede, da den var fotograferet.

Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.