Roskilde Havfiskefestival fra Helsingør den 18. marts 2012.


Roskilde Sportsfiskerklubs årlige havfiskefestival var nr. 48 i rækken.


Vi var igen i år begunstiget med rimelig vejr med lidt tåge. Vi havde mødested på P Pladsen i Nordhavn hvor alle bådene lå. Jeg var bådleder på Sværd der igen i år der igen i år var fyldt op med en stor del af den danske og svenske elite i havfiskeri.


Kl. 08.00 sejlede vi ud og alle både sejlede mod nord i sundet. Skipper Kim på Sværd fandt hurtig nogle fisk; første fisk på dækket fik overrakt en sportstaske fra Nordea Bank. Vi sejlede længere mod nord hvor der blev fanget rigtig mange torsk; vi fiskede ikke efter flad fisk da der var rigelig med torsk af fange så vi blev i området. Kl. 14.20 sejlede vi hjem ad igen vi skulle være i havn kl. 1500 til indvejning og så er det jo spændende hvad de andre både havde fanget.


Kl. 16.15 var vi klar til at uddele de flotte præmier.


Nr. 1 og dermed vinder af Roskilde Havfiskefestival 2012 med 175 point blev Paw Meinersen, der modtog Guldmedalje, ABU s vandrepokal, check på Kr.3.000 fra Sparekassen Sjælland, fiskestang skænket af Jan & Bo, fiskehjul Ambassadeur skænket af Osted Kro og en Havtur med Nadia.


Nr.2 blev Thor Rasmussen med 170 point, der modtog sølvmedalje, Egon Riis mindepokal, check på Kr. 2.000 fra Vognmand Søren Piil, Birkerød, Shimano bådstang fra Normark. dk., termokrus fra Normark dk. og en havtur med Nadia.


Nr.3 blev Jan Christensen med 161 point, der modtog bronzemedalje og Jan & Bo vandrepokal, check på Kr. 1.000 fra Vognmand Søren Piil, Birkerød, 1 Havstang fra Sports Dress, hjul fra ROLK og en havtur med Sværd.Største Fisk vejede 4 kg renset og fik overrakt en Fl. Whisky fra Roskilde Sportsfisker klub og pokal fra Deki Sportspræmier.


I år havde vi en Junior præmie, som blev vundet af Magnus Kvistgård.


Bedste båd Nr. 1 Sværd Nr. 2 Nadia Nr. 3 Hanne Berit, som hver fik en Købmands kurv fra Roskilde Sportsfiskerklub.Til slut en stor tak til vores sponsorer; uden dem kunne vi ikke have et så flot præmie liste. Der blev fanget i alt 356 kg fisk.

 


Roskilde Sportsfiskerklub.


Jørgen Jansson


Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter

Tælleren er fra 07.03.2017