Vi kom til Helsingør tidlig om morgenen. Jørgen og jeg havde set solen stå op over Øresund.


Det så ud til at blive en flot dag selv om DMI havde forudsagt at det ville regne det meste af dagen.

Vi var meget tidligt nede på kutteren Fyrholm, der ligger ved flydebroerne i Statshavnen. Vi skulle først sejle kl. 8,00 men de første fiskere var allerede ankommet og var ved at drikke kaffe eller ordne deres fiskegrej.


Kl. 8,00 var alle deltagere ankommet og jeg kunne fortælle skipper Hans Hagerup at vi var klar til at fange en del af Øresunds torsk. Vi sejlede ud af havnen og stak mod nord og da vi havde sejlet en halv times tid var det tid at fiske.  De første fisk, af mange, var fejlkrogede men det lykkedes efter en tyve minutters tid at få en torsk på dæk der ikke var fejlkroget. Da den også var over 40 cm. modtog fangeren Erik Hansen en 500 gr. Bergman pirk. Skipper Hans havde fundet mange torsk, men størrelsen kunne være bedre. Da alle på båden havde fanget torsk blev vi enige om at finde nogle buler hvor gennemsnitsstørrelsen forhåbentlig var bedre. Da man kun måtte indveje tre torsk i konkurrencen var det naturligvis vigtigt at fange nogle med en god størrelse.


Skipper Hans søgte efter lidt buler længere mod nord og efter et stykke tid fandt han da nogle hvor gennemsnitsstørrelsen var noget større. Vi fiskede her et par timer med gode fangster som resultat og derefter var det tid at sejle tilbage mod Helsingør. Vi var i havn lidt før kl. 15,00 og kort tid efter kunne vi begynde på indvejningen. Klubben var som sædvanlig klar med en øl eller vand til de trætte fiskere.  Indvejningen gik uden problemer og efter udregningen var revideret kunne vi begynde med præmieoverrækkelsen.

 

Vinder af RSK Cup 2017 blev:


Bo Jørgensen med 5,48 kg. renset vægt

Nr. 2 Jimmy Bau Petersen med 4,85 kg renset vægt

Nr. 3 Joe M. Andersen med 4,16 kg. renset vægt

 

Ovennævnte modtog guld, sølv og bronzemedaljer samt mange gode præmier fra vores sponsorer.


Vi havde præmier til de tolv bedste. Christa Jensen blev nr. 12 og fik den sidste præmie. Hun havde 3,38 kg renset vægt.  Christa fangede  først sine torsk da hun satte en ophænger på snøren.

Alexander Holm fik præmie som bedste junior.


På klubbens vegne takker jeg for en god dag på Øresund og desuden tak til alle vores sponsorer, uden dem ingen RSK Cup.

 

Palle Frese

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Klublokaler:


Roskilde Sportsfiskerklub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        

        


Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter

Tælleren er fra 07.03.2017