Juniorernes aftenfisketure er begyndt.


Fra påske til sommerferien tager juniorerne - og gerne deres voksne - på fisketure i Roskilde og Roskildes omegn - i søer og moser eller ved kysten.


Turene er som regel uden tilmelding.

Vi har i dette forår fisket ved Himmelsøen i Darup, ved Himmelev grusgrav og Veddelev Havn.


Resultatet har været noget pauvert, men i onsdags klarede David at fange 3 fine aborrer, da vi fiskede ved Lynghøjsøerne i Svogerslev.


Han fiskede med en lille spinner på kun 2 gram og det var åbenbart det, der skulle til den dag.

 


 


ROSKILDE SPORTSFISKERKLUB

FISKEKLUBBEN FOR BØRN, UNGE, SENIORER OG PENSIONISTER

Seks juniorer, hvor 2 var med for første gang, tog sammen med 3 voksne af sted til Bolund. Turen fra P-pladsen til fiskestedet var noget drøj, for der var oversvømmet, så støvlerne flere gange sad fast i dynd. En af drengene nåede da også at stå på næsen - heldigvis uden at ramme kokasserne fra de græssende køer.Det var en lun, blæsende solskinsaften - og alle drengene var meget opsatte på at få hornfiskene halet i land. Der blev fisket med sildestykker, blink og silkekrog. Ret hurtigt var der bid, og i løbet af den næste halve time kom 2 mere til. Flere gange så vi hornfiskene springe og der var enkelte hug, men der skete ikke mere, før kort tid inden vi skulle pakke sammen; en enkelt hornfisk mere nåede at bide på, så aftenens fangster var i alt 4 stk.Skøn aften med masser af flotte svaner vuggende på bølgerne.


Inger Gottlieb

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Tælleren er fra 07.03.2017   

Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter