Fiskedag ved Lynghøjsøerne (10 - 16 år)

Onsdag den 11. juli kl. 13 - 17

Juniorernes aftenfisketure er begyndt.


Fra påske til sommerferien tager juniorerne - og gerne deres voksne - på fisketure i Roskilde og Roskildes omegn - i søer og moser eller ved kysten.


Turene er som regel uden tilmelding.

Vi har i dette forår fisket ved Himmelsøen i Darup, ved Himmelev grusgrav og Veddelev Havn.


Resultatet har været noget pauvert, men i onsdags klarede David at fange 3 fine aborrer, da vi fiskede ved Lynghøjsøerne i Svogerslev.


Han fiskede med en lille spinner på kun 2 gram og det var åbenbart det, der skulle til den dag.

 


 

Juniorerne fik en folder med oplysninger om klubbens aktiviteter med juniorerne - både når det gælder forårets aftensfisketure og vinterens klubaftener, hvor juniorerne lærer at binde knuder, lave gode forfang, fremstille grej og vedligholde det - og naturligvis også lærer om fiskenes levesteder, føde, mindstemål og fredningstider.


Vi håber at se jer i klubben.

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        ROSKILDE SPORTSFISKERKLUB

FISKEKLUBBEN FOR BØRN, UNGE, SENIORER OG PENSIONISTER

7 juniorer (7- 13 år) og deres forældre eller bedsteforældre mødte op til en hyggelig dag ved fiskesøen.


De havde generelt ikke den store erfaring med fiskeriet og måtte derfor starte fra bunden med at samle grejet, binde knuder og lære noget kasteteknik. Det gik fint, idet vi var 5 voksne fra fiskeklubben til at assistere.


Der blev fisket med spinner, blink, majs og melklister med vanilje eller chili; ofte fiskes med flåd og regnorm i søen, men i denne tørre sommer var det ikke muligt at lokke regnormene op - med mindre man ville grave helt ned til kineserne; kunstige regnorm og maddiker virkede heldigvis fint. En del skaller og aborrer bed på krogene - ja, dvs. de bed på, men de smuttede altså også af igen inden de var på land.


12-årige Noah havde kun fisket 4 gange før, men alligevel lykkedes det ham at oversliste denne fine aborre til at blive hængende til den var landet, så han var stolt - det var nemlig den første fisk han nogensinde har fanget. Den blev fanget på en kunstig maddike. Da aborren var fotograferet og beundret blev den forsigtigt sat ud i søen igen.


.

Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter

Tælleren er fra 07.03.2017