Juniorernes aftenfisketure er begyndt.


Fra påske til sommerferien tager juniorerne - og gerne deres voksne - på fisketure i Roskilde og Roskildes omegn - i søer og moser eller ved kysten.


Turene er som regel uden tilmelding.

Vi har i dette forår fisket ved Himmelsøen i Darup, ved Himmelev grusgrav og Veddelev Havn.


Resultatet har været noget pauvert, men i onsdags klarede David at fange 3 fine aborrer, da vi fiskede ved Lynghøjsøerne i Svogerslev.


Han fiskede med en lille spinner på kun 2 gram og det var åbenbart det, der skulle til den dag.

 


 


ROSKILDE SPORTSFISKERKLUB

FISKEKLUBBEN FOR BØRN, UNGE, SENIORER OG PENSIONISTER

Turen ”Ta' med ud og fisk”.


Juniorer, seniorer og pensionister - 30 i alt - drog den 6. juni til Hundested, hvor Havlit ventede. Vi skulle ud for at fange nogle flotte flade af forskellig slags.


Det var dejligt med parkering lige ved båden, for der er jo altid nok at slæbe på. Turen startede med morgenmad i trængsel - så stor er bådens salon heller ikke, men der blev plads til alle. Kaffe med rundstykker, rullepølse og ost blev nydt, mens forskellige fangstmuligheder blev drøftet under sejlturen ud til første fangstplads. Vejret var flot, børsteormene fordelt og sat på diverse flotte fladfiskeforfang - alle var parate - det var fiskene bare ikke. Man ventede og ventede. Henne i agter blev der fanget et par skrubber - og fjæsinger. Foran var der kun fjæsinger at fange. Så sejlede vi et andet sted hen - og ventede på fiskene. Agterude blev der fanget skrubber - og fjæsinger. Foran dristede Thorkild sig til at fange en lillebitte ising - og fjæsinger. Vi sejlede til et nyt sted - og fangede fjæsinger i alle størrelser. Trine fangede en på ca. 350g - den var flot, men dog et stykke fra dansk rekord, der af skipper blev oplyst til at være 500g. Agterude fik de et par store flade - foruden fjæsinger. Foran kom der lidt gang i de flade - hos de andre - jeg fangede fjæsinger. Eneste pæne flade, jeg havde på krogen, smuttede naturligvis lige før den nåede overfladen - typisk for min fiskeheld den dag. Andreas - en af vores nye juniorer - prøvede med vingummier, men det gav nu heller ikke bid.             

 

Inger Gottlieb

Tilmeldning skal ske ved at henvende

sig til Palle Frese     


Tlf.: 27 24 55 60)  eller  mail: pallefrese@mail.dk

   


Adresse


Roskilde Sportsfisker Klub,

Vestergade 17, 4000 Roskilde        


Copyright © Roskilde Sportsfisker klub 2016. All rights reserved.

counter

Tælleren er fra 07.03.2017